Zlato srce in brisanje piškotokov

Po ogledu filma Heart of Gold, ki je pravzaprav zelo dober in estetski posnetek koncerta, me je popolnoma očaral. Sem pač fan od Neil Younga, sploh pa je režiser, ki je režiral tudi "Ko jagenčki obmolknejo, Philadelphia..." po moje tudi, sodeč po videnem. Za snemanje tega videa se je odločil, ker je v tistem času Neil bil blizu smrti zaradi možganske anevrizme. Kar se pa tiče slišanega je pa presežek od tistega kar sem do sedaj slišal od njega v živo. V ozadju ima celotno ekipo s snemanja albuma "Prairie Wind" in zvenijo izvrstno. Skratka, lep video za tiste, ki hočete spoznati enega najbolj večplastnih umetnikov naše dobe.

Kar pa zdaj počnemo na whiskas.com pa je več kot očitno neumno tekmovanje lastnikov mačk, da osvojijo čimveč klikov za svojo mačko. Brišemo kukije (whatever that is, hmm) in klikamo kot nori. Oba mačka tekmujeta za mesečno zalogo hrane Whiskas in pravzaprav je to čista budalaščina, saj je očitno, da en maček nima toliko pajdašev, da bi premagal recimo zmagovalca meseca maja, ki je imel več kot 1000 glasov. No, v pravilih ni navedeno, da ne smeš brisati cookiejev, zato ima naš Tigi - kralj alp ima zdaj malo manj kot 200 glasov :) Seveda tudi zaradi naših prijateljev, ki nam pomagajo glasovati. Upam, da nas diskvalificirajo in vse tiste, ki brišemo piškotke.

P.S.:Za fotografijo svoje mačke smete glasovati le enkrat, prav tako za vsako drugo fotografijo. Samo na ta način lahko zagotovimo poštenost natečaja. Več glasov za svojo mačjo ljubljenko lahko zagotovite tako, da to spletno stran priporočite svojim prijateljem. (vir: Whiskas.com)

Komentarji

Priljubljene objave