Kaj si želiš?

Kaj si želiš? Kaj si res želiš? Če bi imel ves čas in denar, če bi bil sam brez obveznosti. Kaj bi delal? Bi potoval po svetu? Jaz bi verjetno igral ta nalezljiv žurnalov fuzbal. Ne, to pa res ne, ker vedno bolj igram zaradi točk in ne zaradi užitka. Verjetno bi studijsko posnel svoje dobre pesmi, jih objavil na kakšnem cd-ju v miljonski izdaji (če bi bil z izdelkom zadovoljen seveda), potoval s svojim letalom na katerikoli koncert ali razstavo na svetu. Spoznaval ustvarjalce in navezoval stike. Želim si tudi lep velik slikarski in audio-video studio. Ah, v bistvu ni daleč od resnice, z izjemo zadnjega. Kmalu dobimo otroka, mamico in njo si želim zdravo, to pa si najbolj želim. Držite pesti!

Komentarji

Oseba slepislabovidni sporoča …
Kaj pa če bi bil denar omejitev, vse ostalo pa ne? Kaj bi si pa potem želel? Ali pa če bi vedel, da boš umrl čez eno leto? Zemljevid pa bo čez par blogov ven iz ekrana padel, lahk ga daš v poseben okvirček.
LBT Nina
Oseba Sašo Vrabič sporoča …
Ej ne vem. Verjetno sem preveč melanholične narave in bi verjetno delal kakšne arhive ;) Ko bi bil zmožen vsaj pospraviti svoj atelje? Res ne vem kaj si želim. Razpršenost idej.
Oseba ana sporoča …
Meni so grozna ta vprašanja ... sploh tvoje, Nina ... pa se dostkrat sam isto vprašama ... sekiramo se tok velik nepomembnih stvari ... zakj si pustimo tko kradit življenje??? UŽIVAT je treba!!! vsak trenutek!!! Sam žal na to prevečkrt pozabim ... se pa čezdali večkrat opomnim na to ... kar je pa tut velik napredek ... =)

SREČNO VSEM!!! =O
Oseba Anonimni sporoča …
Hm sam če bi res vedu človk kva si želi, bi pumoje 3x mn cajta namenju nepomembnim sekiranjem in vsemu šitu....
Če pa bi sama imela sama toliko dnarja, bi verjetno šla na vse rajske obale, obiskala eksotične kotičke sveta, se družila s prijatelji, skratka uživala 100/h...
Drgač ti pa Sašo želimo res vse lepo s prihodom novega člana in da bo zdrava ter nasmejana deklica an:)
*uživite*
p.s.: pa to nism una nina k je zgori pisala, ampak una Nina, k je ful fanica PJ in XPL;)

Priljubljene objave