Koncert za Bassota

Pozdravljeni!
Na pobudo Vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile naše Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen organizira dne 08.06.2008 ob 18.00 uri v dvorani Union v Mariboru dobrodelni koncert omenjene skupine s prijatelji, v počastitev spomina na Roberta Mlinarja - Robija, pevca vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile in člana našega društva. G. Robert Mlinar je bil v skupini, ki je leta 2002 želela ustanoviti društvo za Crohnove bolnike v Zagorju. Lani novembra je umrl, star šele 35 let zaradi raka na črevesju, pred tem pa je vrsto let bolehal za crohnovo boleznijo.

Bil je zelo nadarjen glasbenik in zelo priljubljen med člani vokalne zasedbe PERPETUUM JAZZILE, zato so se odločili da v počastitev spomina na sodelavca pripravijo dobrodelni koncert. Denar zbran z dobrodelnim koncertom bo namenjen izobraževanju oseb s KVČB in osveščanju javnosti o tej težki kronični bolezni. V društvu vemo, kako pomembno je pri posamezniku čim prej odkriti bolezen, postaviti diagnozo in pričeti z zdravljenjem, kajti nezdravljenje bolezni lahko vodi v resne zaplete ali celo smrt.

Vabim vas, da se dobrodelnega koncerta v čim večjem številu udeležite in na ta način počastite spomin na našega člana Roberta Mlinarja - Bassota.
DARJA FIŠER

*****

Vstopnina, kot humanitarni prispevek: 10,00 €.

Denar, dobljen s prodajo kart, bo Društvo za KVČB porabilo v izobraževalne namene za osebe s kronično vnetno črevesno boleznijo in osveščanje javnosti o tej težki kronični bolezni.

Vabimo vas, da se nam pridružite, kajti »tisti, ki prinašajo svetlobo v življenje bližnjih, tega ne smejo zadržati zase.« (Barrie).

Informacije in prodaja kart: informacijska pisarna Narodnega doma, Ulica Kneza Koclja 9, od 23.05.2008 dalje vsak delavnik od 08.30 do 18.00 ure, v soboto od 09.00 do 12.00 ure ter na dan prireditve dve uri pred prireditvijo na blagajni dvorane Union. Rezervacija kart: na tel. številko informacijske pisarne Narodnega doma 02/229 40 11; 02/229 40 50.

Komentarji

Priljubljene objave